Handelsbetingelser

Disse vilkår og betingelser gælder alle køb hos mikkelsendesign.dk 

 

Bestilling og betaling 

Når du bestiller varer hos Mikkelsen Design, vil handlen først være godkendt, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Der tages i denne bekræftelse forebehold for udsolgte og/eller udgåede varer samt prisstigninger.

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse kort tid efter at du har bestilt, bedes du skrive til kontakt@mikkelsendesign.dk

Hos Mikkelsen Design tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores priser, og forbeholder os retten til at ændre i vores priser uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer og tastefejl i webshoppen.

 

Mikkelsendesign.dk modtager følgende betalingsformer: 

 

 

Alle priser i webshoppen er i danske kroner og inklusiv moms og andre afgifter.

I forbindelse med betalingen benyttes en sikker betalingsserver, som sikrer dine betalingsoplysninger via en krypteret SSL forbindelse.Levering

Levering sker gennem GLS, og der tilbydes hjemmelevering og levering til pakkeshop. 

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

 

Fast fragt på alle ordre: 49,- 

 

Leveringstiden er:

2-4 dage for lagervarer

4-14 dage for specialbestillinger/bestillingskøb

 

Skulle der opstå forsinkelser hos GLS, kan Mikkelsen Design ikke holdes ansvarlige,

Hvis din ordre både indeholder specialbestillinger og lagervarer, vil ordren først blive afsendt når vi kan foretage en samlet levering.

 

Fortrydelsesret

Alle varer i webshoppen er omfattet af forbruger lovens regler om fortrydelsesret, og du har derfor 14 dage til at fortryde dit køb.De 14 dage tæller fra den dag du modtager din vare.   

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du hurtigst muligt sende en mail til kontakt@mikkelsendesign.dk Derefter skal du returnere varen inden for 14 dage til:

 

Mikkelsen Design

Demstrupvej 20

8800 Viborg

 

Alle udgifter i forbindelse med returneringen afholdes af dig som kunde. Det er også dit ansvar at pakken er godt pakket ind, da risikoen for varen påhviler dig, indtil den er leveret til os.

Når vi har modtaget pakken retur, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage.

 

Varens stand ved returnering

Ved ønske om at benytte fortrydelsesretten, hæfter du selv for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå om du vil beholde den. Du kan derfor vurdere den på samme måde som i en fysisk butik, men du kan dog ikke tage varen i brug.

Hvis varen ved returnering er skadet, eller bærer præg af at være blevet brugt, er det op til os at vurdere hvor meget af købesummen der kan refunderes. 

 

Specialbestillinger/kundetilpassede varer

Varer som er fremstillet efter dine specifikationer, fx specielle mål eller oliering, er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Læs mere på

https://www.forbrugerombudsmanden.dk/hvad-gaelder/markedsfoeringsloven/webshopguide/kundens-fortrydelsesret/

 

Reklamation

I henhold til den danske købelov, gives der 2 års reklamationsret på alle varer købt i vores webshop. 

Hvis du har modtaget en varer som har fejl eller mangler, skal dette meddeles til os hurtigst muligt efter du har modtaget varen. Dernæst sendes varen retur til

 

Mikkelsen Design

Demstrupvej 20

8800 Viborg

 

Mikkelsen design betaler forsendelsesomkostningerne i reklamations tilfælde, dog gælder det at forsendelsesomkostningerne skal være rimelige

Reklamationer modtages ikke hvis de er sendt pr. efterkrav.

Reklamationsretten dækker ikke ved fejl opstået ved forkert brug,skadevoldende adfærd, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

 

Vær særlig opmærksom på at træ er et naturprodukt, så der kan forventes revner og farveændringer med tiden, hvilket ikke er omfattet af reklamationsretten.

 

Ved reklamation kan du vælge at få varen byttet eller pengene tilbage. 

 

Vigtig information om materialer og vare gengivelse

Alle varerne hos Mikkelsen Design laves af træ, som er et organisk materiale, hvilket bevirker at det kan ændre sig. Særligt hvis træet udsættes for store forskelle i temperatur eller fugtighed, kan det slå sig eller revne. Desuden kan træ skifte farve over tid.

Vores varer vil heller aldrig være 100% ens, da det materiale de er lavet af, kan variere i farve og og udtryk. Gengivelse af produkter i webshoppen skal derfor anses for vejledende.

Bemærk også farven på produkterne kan variere lidt fra billederne, da farverne kan skifte lidt ift hvilken skærm du kigger på.

Alle produkter i webshoppen er håndlavede og ikke fabriksfremstillede,hvilket gør at der kan forekomme små uregelmæssigheder, fx i dimensionerne eller produktets finish. Dette accepterer du ved køb.

 

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage, kan du kontakte:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk