Om os

Velkommen til Mikkelsen Design, en lille design og snedkervirksomhed, som har fokus på at skabe unikt boliginteriør i træ.

I min webshop finder du produkter som er lavet i hånden med stor omhu og med tanke på kvalitet og unikt design. Hvert enkelt produkt fra Mikkelsen Design er designet og fremstillet i mit lille værksted i Viborg og har aldrig set skyggen af en fabrik. Derfor får du et produkt ingen, eller de færreste har.

Jeg eksperimenterer med mange former for træhåndværk, og der vil derfor hele tiden komme nye produkter i webshoppen. Nogle produkter laves der kun enkelte af, mens andre fremstilles jævnligt. Ser du noget i min portefølje eller et produkt som er udsolgt, så kontakt mig gerne. Det kunne jo være at jeg kunne lave noget lignende til dig.

 

 

Bæredygtige materialer og respekt for naturen

Jeg ønsker at passe på naturen og bidrage til en bæredygtig fremtid. Derfor benytter jeg så vidt muligt FSC-certificeret træ i min fremstilling af produkter.

Dette træ stammer fra FSC-skove, hvor der ikke fældes flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for at dyre og planteliv bliver beskyttet og at arbejderne i skoven er sikret uddannelse, det rette sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn.

 

Samarbejdspartnere:

EWARDWOODS